Проведення громадських слухань щодо проекту технічного переоснащення енергоблоків №7,8 для переводу котлів ТП-90 на використання вугілля газової групи ДТЕК ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕС

Теплова енергетика20 Вересеня 2017

ПАТ «ДТЕК ДHІПРОЕНЕРГО» повідомляє про проведення громадських слухань щодо проекту технічного переоснащення енергоблоків №7,8 для переводу котлів ТП-90 на використання вугілля газової групи ДТЕК ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕС.

Місце розташування майданчиків  – ДТЕК ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕС ПАТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО», 49112, м. Дніпро, вул. Гаванська, 1, в межах існуючого промислового майданчика ТЕС.

З матеріалами проекту та ОВНС можна ознайомитися за адресою: 49112, м. Дніпро, вул. Гаванська,1 або за електронним посиланням.

Зауваження та пропозиції стосовно проекту приймаються до 28.09.2017р. письмово на адресу: 49112, м. Дніпро, вул. Гаванська,1 та в електронному вигляді на адресу: NegodovaOA@dtek.com із зазначенням прізвища, імені, по батькові, адресою особи, яка їх подає та відміткою «Пропозиції щодо технічного переоснащення енергоблоків №7,8». Тел: (056) 718-93-47.

Після прийняття та обробки усіх зауважень і пропозицій 29.09.2017 р. о 12 год. буде проведено  громадські слухання з цього питання за адресою 49000, м. Дніпро, вул. Космонавта Волкова, 11А (актова зала Будинку культури «Енергетик»). Реєстрація учасників відбудеться з 11 год. 30 хв.

Інвестор (замовник) – ПАТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО».

Поштова адреса: Україна,69006, м. Запоріжжя, вул. Добролюбова, 20.

ДТЕК - найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Компанія розвиває бізнес з видобутку природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів. Напрямок Innovation DTEK здійснює проекти в сфері технологічної та цифрової трансформації енергетики, а також управляє інноваційної освітньої бізнес-платформою Academy DTEK.

ДТЕК Енерго забезпечує замкнений цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена ​​потужність в генерації електроенергії - 13,5 ГВт. У вуглевидобутку створений повний виробничий цикл: видобуток і збагачення вугілля, сервісне обслуговування шахтного устаткування.

У 2018 році капітальні інвестиції ДТЕК склали 20 млрд грн, податкові відрахування - 26 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.