Проведення громадських слухань щодо проекту технічного переоснащення енергоблоків №7,8 для переводу котлів ТП-90 на використання вугілля газової групи ДТЕК ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕС

Теплова енергетика20 Вересеня 2017

ПАТ «ДТЕК ДHІПРОЕНЕРГО» повідомляє про проведення громадських слухань щодо проекту технічного переоснащення енергоблоків №7,8 для переводу котлів ТП-90 на використання вугілля газової групи ДТЕК ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕС.

Місце розташування майданчиків  – ДТЕК ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕС ПАТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО», 49112, м. Дніпро, вул. Гаванська, 1, в межах існуючого промислового майданчика ТЕС.

З матеріалами проекту та ОВНС можна ознайомитися за адресою: 49112, м. Дніпро, вул. Гаванська,1 або за електронним посиланням.

Зауваження та пропозиції стосовно проекту приймаються до 28.09.2017р. письмово на адресу: 49112, м. Дніпро, вул. Гаванська,1 та в електронному вигляді на адресу: NegodovaOA@dtek.com із зазначенням прізвища, імені, по батькові, адресою особи, яка їх подає та відміткою «Пропозиції щодо технічного переоснащення енергоблоків №7,8». Тел: (056) 718-93-47.

Після прийняття та обробки усіх зауважень і пропозицій 29.09.2017 р. о 12 год. буде проведено  громадські слухання з цього питання за адресою 49000, м. Дніпро, вул. Космонавта Волкова, 11А (актова зала Будинку культури «Енергетик»). Реєстрація учасників відбудеться з 11 год. 30 хв.

Інвестор (замовник) – ПАТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО».

Поштова адреса: Україна,69006, м. Запоріжжя, вул. Добролюбова, 20.

Довідка

ДТЕК Енерго - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК, який забезпечує замкнутий цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена потужність в генерації електроенергії перевищує 17 ГВт. У вуглевидобутку створений повний виробничий цикл: видобуток, збагачення вугілля і сервісне обслуговування шахтного устаткування. Генеральний директор ДТЕК Енерго - Дмитро Сахарук.

ДТЕК Мережі - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК. Розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Дніпропетровській і Донецькій областях. В операційний холдинг входять ДТЕК Київські електромережі, ДТЕК Дніпровські електромережі, ДТЕК Донецькі електромережі, ДТЕК Високовольтні мережі, ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля. Підприємства обслуговують 3,6 млн клієнтів. Генеральний директор ДТЕК Мережі - Іван Гелюх.

ДТЕК – стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК – Максим Тімченко.

Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля і природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло і електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямків бізнесу здійснюють операційні компанії.

Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля – 27,7 млн тонн, видобуток природного газу  – 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії – 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год. забезпечили станції відновлюваної енергетики; передача електроенергії мережами – 43,2 млрд кВт∙год.

Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.

Додаткова інформація:www.dtek.com

Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, і отримати детальний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/.

Дирекція з комунікацій
ДТЕК Енерго