Повідомляємо, що 14 вересня 2017 року о 16-30 в приміщенні ДК «Енергетик» за адресою: м.Дніпро, вул.Космонавта Волкова, 11а  будуть проходити громадські слухання з розгляду та погодження розробленого проекту технічного переоснащення енергоблоку №7,8 для переведення котлів ТП-90 на використання вугілля газової групи ДТЕК ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕС.

Інвестор (замовник) – ПАТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО».

Поштова адреса: Україна,69006, м.Запоріжжя, вул.Добролюбова, 20

Місце розташування майданчиків будівництва – ДТЕК ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕС ПАТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО», м.Дніпро, вул.Гаванська, 1, в межах існуючого промислового майданчика ТЕС.

З матеріалами проекту  й ОВНС можна ознайомитися за адресою: ДТЕК ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕС – м.Дніпро, вул.Гаванська,1.

Тел: (056) 718-93-47