Гірник, який раніше травмувався на ш. Ювілейна, помер в реанімації

Гірник очисного забою, який постраждав внаслідок нещасного випадку 29 січня 2020 року на ш. Ювілейна ШУ Першотравенське, сьогодні помер в лікарні.

Нещасний випадок на підприємстві стався 29 січня. При виконанні робіт в 130 лаві гірник отримав важку травму правої ноги. На місце події була негайно викликана реанімаційна бригада Павлоградського воєнізованого гірничорятувального загону. Потерпілий був доставлений до Павлоградської лікарні інтенсивного лікування.

Медики протягом п'яти днів боролися за життя шахтаря. Адміністрація шахтоуправління надавала ліки, забезпечувала всім необхідним. На жаль, отримані травми виявилися несумісні з життям.

Керівництво та колектив шахтоуправління Першотравенське висловлюють співчуття рідним і близьким потерпілого. Їм буде надана вся необхідна допомога. Причини події на шахті встановлюються спеціальною комісією.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.
Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.
У 2018 році капітальні вкладення ДТЕК становили 20 млрд грн, податкові відрахування – 27 млрд грн. У ДТЕК працюють 80 тис. співробітників.
100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.