У ДТЕК Добропіллявугілля співробітники надійно застраховані

У жовтні 2019 року в соцпакет працівників ДТЕК Добропіллявугілля була додана ще одна пільга - добровільне медичне страхування. На сьогоднішній день послугою скористалися 655 співробітників і членів їх сімей. Сума страхових виплат склала 1 млн 93 тисячі гривень.

Головна перевага добровільного медичного страхування - можливість співробітника скоротити витрати на медичні послуги. Оплату бере на себе компанія ДТЕК. Страхова сума на одну людину становить від 60 тисяч гривень на рік і включає в себе:

• амбулаторно-поліклінічну, стаціонарну і невідкладну допомогу
  • медикаментозне забезпечення
  • діагностичні обстеження
  • лікування наслідків травм або нещасних випадків.

Крім цього в страховку включена корпоративна аптечка на підприємстві, лікування хронічних захворювань у стадії загострення, лікування вперше виявлених важких захворювань. Також співробітники змогли оформити страховку для членів сім'ї першого споріднення за пільговими корпоративними тарифами.

«Звичайно, для будь-якого підприємства важливі і інвестиції, і сучасні технології і багато інших речей. Але все це не зможе працювати, якщо співробітники будуть відчувати себе погано, - каже Юрій Чередниченко, генеральний директор ДТЕК Добропіллявугілля. - Тому нам важливо забезпечити своїм людям можливість при необхідності отримувати якісні медичні послуги і відчувати себе захищеними в цьому питанні».

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.
Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.
У 2018 році капітальні вкладення ДТЕК становили 20 млрд грн, податкові відрахування – 27 млрд грн. У ДТЕК працюють 80 тис. співробітників.
100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.