У чому секрет роботи шахтарів Дніпровського у вересні

Перший місяць осені показав, що шахтарі Західного Донбасу рішуче налаштовані не дати країні замерзнути взимку. Наприклад, колектив шахтоуправління ДТЕК Дніпровське підтримує енергонезалежність України не словами, а тоннами. Їхній внесок у цю відповідальну справу становить 322 тис. тонн вугілля газової марки. Для підприємства це особистий рекорд. За останні чотири роки це найбільший обсяг місячного вуглевидобутку.

У чому секрет роботи шахтарів Дніпровського у вересні

– Сьогодні колектив шахтоуправління зміг досягти стабільності в своїй роботі. Вуглевидобування на підприємстві ведеться силами чотирьох дільниць на вітчизняній техніці. Шахтарі працюють з великою самовіддачею, – з гордістю говорить про свій колектив директор ДТЕК ШУ Дніпровське Олександр Гусєв. – У чому секрет нашого успіху? Зростання показників – це завжди закономірний результат, якщо є професіоналізм колективу та стабільні вкладення грошей. Ми це знаємо й активно використовуємо в роботі. За 8 місяців цього року інвестували вже понад 392 млн грн.

У вересні гірники Дніпровського ще й перевершили свій власний рекорд. За підсумками місяця дільниця з видобування вугілля №3 стала абсолютним чемпіоном шахт регіону. Обсяг місячного вуглевидобутку однією дільницею на вітчизняній техніці становить 102 тис. тонн.

Передовиками виробництва в шахтоуправлінні вважається і видобувна дільниця №1, якою керують Артемом Пузанов і бригадир Ігор Базаров. Вони так само у вересні відпрацювали на «відмінно», видавши на-гора 90,6 тис. тонн вугілля.

– Для нашого колективу вересень теж став рекордним. Такий обсяг видобутку досягнуто вперше. Щодоби видобуваємо понад 3 тис. тонн вугілля. Для нас це можливість пишатися тим, що ми забезпечуємо країну вугіллям і водночас отримувати зарплату з гідною премією, – говорить начальник дільниці з видобування вугілля №1 Артем Пузанов. – Так тримати, перша видобувна!

Гірники шахтоуправління Дніпровське планують до кінця року продовжувати стабільно працювати, щоб їхні сім'ї були впевнені в завтрашньому дні, регіон отримував стабільні відрахування податків, а Україна – потрібне паливо.

ДТЕК - найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Компанія розвиває бізнес з видобутку природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів. Напрямок Innovation DTEK здійснює проекти в сфері технологічної та цифрової трансформації енергетики, а також управляє інноваційної освітньої бізнес-платформою Academy DTEK.

ДТЕК Енерго забезпечує замкнений цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена ​​потужність в генерації електроенергії - 13,5 ГВт. У вуглевидобутку створений повний виробничий цикл: видобуток і збагачення вугілля, сервісне обслуговування шахтного устаткування.

У 2018 році капітальні інвестиції ДТЕК склали 20 млрд грн, податкові відрахування - 26 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.