Турбота про людей: на безпечну працю енергетиків Луганської ТЕС ДТЕК спрямував понад 6 млн грн

Понад 6 мільйонів гривень інвестував ДТЕК в безпечну роботу співробітників Луганської ТЕС за перше півріччя 2019 року. За ці гроші кожного співробітника станції ДТЕК забезпечив необхідними засобами індивідуального захисту та колективної безпеки. Все це, щоб зберігати життя і здоров'я кожного співробітника ТЕС, яка є єдиним енергогенеруючим підприємством регіону.

Кожний енергетик при виконанні робіт обов'язково використовує засоби індивідуального захисту. Усім необхідним для безпечної роботи працівників забезпечує підприємство. Спецодяг, каска, захисні окуляри, респіратор, спецвзуття. Всього на придбання засобів індивідуального захисту (ЗІЗ) з початку року ДТЕК вже спрямував понад 2 млн грн. Якісні засоби захисту допомагають запобігти впливу шкідливих виробничих факторів на здоров'я працівників.

На усунення впливу небезпечних і шкідливих виробничих факторів на робочих місцях працівників, в свою чергу, направили понад 300 тис. грн. За рахунок цих грошей придбали прилади, що забезпечують належні умови праці співробітників.

«ДТЕК турбується про енергетиків, які мають працювати в безпечних умовах і залишатися здоровими  ̶ це основне завдання системи охорони праці на нашому підприємстві, — каже Дмитро Івановський, керівник департаменту охорони праці і промислової безпеки ДТЕК Луганська ТЕС. ̶  Ми робимо все необхідне, щоб наші працівники були повністю забезпечені засобами індивідуального захисту, і підтримуємо безпечні умови праці. Все це ефективно працює при обов'язковій умові: коли і сама людина максимально дбайливо ставиться до власного здоров'я і до безпеки колег».

На ДТЕК Луганській ТЕС кожен квартал визначають кращих працівників, які дотримуються стандартів  з охорони праці  та дільниці, на яких енергетики найкраще дотримуються правил техніки безпеки. За досягнення високих результатів з охорони праці кращі працівники отримують премії. А кращий колектив у якості нагороди заохочується колективною поїздкою вихідного дня.

ДТЕК - найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Компанія розвиває бізнес з видобутку природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів. Напрямок Innovation DTEK здійснює проекти в сфері технологічної та цифрової трансформації енергетики, а також управляє інноваційної освітньої бізнес-платформою Academy DTEK.

ДТЕК Енерго забезпечує замкнений цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена ​​потужність в генерації електроенергії - 13,5 ГВт. У вуглевидобутку створений повний виробничий цикл: видобуток і збагачення вугілля, сервісне обслуговування шахтного устаткування.

У 2018 році капітальні інвестиції ДТЕК склали 20 млрд грн, податкові відрахування - 26 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.