Гірники ДТЕК Добропіллявугілля зробили сюрприз дітям з Центру соцреабілітації

День Святого Миколая - це особлива дата для дітвори. На жаль, не кожна дитина в День Святого Миколая може отримати подарунок від батьків. Але на то свято і вважається чарівним, щоб виконувалися всі дитячі мрії без винятку. А допомагають у цьому працівники ДТЕК Добропіллявугілля.

Гірники ДТЕК Добропіллявугілля зробили сюрприз дітям з Центру соцреабілітації

19 грудня працівники ДТЕК Добропіллявугілля побували в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей в Добропіллі. Приїхали, звичайно, з подарунками. Напередодні свята Дня Святого Миколая, в шахтоуправлінні Білозерське і Добропільське учасники Молодіжного руху ініціювали волонтерську акцію зі збору коштів для дітей з Центру реабілітації. У ній взяли участь дуже багато шахтарів.

- Дякую колегам за підтримку! За зібрані гроші ми купили LED-телевізор, на якому дітлахи зможуть дивитися улюблені мультфільми та телепередачі. Ми знали від педагогів Центру, що такий подарунок хлопців та дівчат порадує. Ще привезли солодощі та фрукти, щоб у хлопців на свято було справжнє частування, - каже лідер Молодіжного руху ДТЕК Енерго ШУ Білозерське Ольга Полякова.

Хлопцям та дівчаткам на завершення зустрічі співробітники ДТЕК Добропіллявугілля від душі бажали ангела-хранителя, щоб виросли хорошими людьми і знайшли себе в цьому житті. А ще - удачі, оптимізму і добра.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.
Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.
У 2018 році капітальні вкладення ДТЕК становили 20 млрд грн, податкові відрахування – 27 млрд грн. У ДТЕК працюють 80 тис. співробітників.
100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.