ДТЕК привітав Добротвір з Днем селища

У перший тиждень жовтня добротвірці традиційно відзначили День селища. Святкували весело та завзято. Провели спортивні змагання, послухали виступи народних колективів, концерт відомих зірок. До організації свята долучилась і ДТЕК Добротвірська ТЕС.

ДТЕК привітав Добротвір з Днем селища

День селища - свято особливе, яке об’єднує громаду в єдине ціле. Тісна співпраця компанії ДТЕК, місцевої влади та небайдужих мешканців допомагає робити життя в Добротворі комфортнішим та кращим. Жодна важлива подія у селищі не відбувається без участі Добротвірської ТЕС.

«Компанія ДТЕК вже багато років співпрацює з селищем. Бо тут, насамперед, проживають люди, котрі працюють на станції. Ми єдина і велика сім’я. Разом ми розвиваємо Добротвір, покращуємо  умови життя в ньому, створюємо майбутнє для наступних поколінь добротвірців», - розповідає Олег Таращук, директор ДТЕК Добротвірської ТЕС.

ДТЕК – стратегічний партнер селища, і компанія всіляко сприяє його розвитку. Завдяки спільним зусиллям компанії, селищної ради та небайдужих жителів у селищі втілили в життя такі соціально важливі проекти, як: «Громада своїми руками», «Енергоефективні школи», «Давай грай!».

«Нехай зростає та процвітає наше улюблене містечко. Зичу усім міцного здоров’я, щастя, любові і достатку. Нехай мир та спокій живуть у нашій країні, на кожній вулиці, у кожному домі та об’єднує усіх нас у згуртовану громаду», - привітав добротвірців голова Добротвірської селищної ради Роман Ніколаєв.

Окрім матеріальної підтримки в організації Дня селища, енергетики Добротвірської ТЕС провели благодійну лотерею і вилучені кошти передали на лікування учасника АТО – Олега Стапая. Головний приз у розіграші лотереї – велосипед, також був від компанії ДТЕК. Також розігрувалися крокоміри, power банки, навушники та колонки. Концертну програму підготували творчі колективи Народного дому та запрошені артисти - Павло Доскоч, Зірка Колос, гурти ДикоBrass та West Studio. Наймолодших гостей розважали аніматори та атракціони.

ДТЕК співпрацює з селищем з 2011 року. Завдяки підтримці компанії в міській лікарні відкрили центр охорони зору, в селищі облаштували футбольний майданчик «Давай, грай!». Реалізували низку проектів «Громада своїми руками», спрямованих на покращення благоустрою селища.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.
Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.
У 2018 році капітальні вкладення ДТЕК становили 20 млрд грн, податкові відрахування – 27 млрд грн. У ДТЕК працюють 80 тис. співробітників.
100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.