ДТЕК Ладижинська ТЕС пропонує молодим фахівцям будувати кар’єру в енергетиці

Стабільну заробітну плату, офіційне працевлаштування та повний соціальний пакет і набагато більше пропонували шукачам роботи фахівці відділу планування та адміністрування персоналу (HR) ДТЕК Ладижинської ТЕС. 23 квітня вони побували на ярмарку вакансій у Вінницькій торгово-промислової палаті. Захід проходив за участю роботодавців Вінниччини та обласного центру зайнятості. У ярмарку взяли участь понад 80 підприємств, установ та організацій м. Вінниці, Барського, Вінницького, Калинівського, Літинського, Липовецького, Тиврівського, Шаргородського районів та м. Ладижин.

ДТЕК Ладижинська ТЕС запрошувала на роботу представників робітничих спеціальностей, які завжди в ціні: слюсарів з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, машиніста-обхідника з котельного устаткування, геодезиста.

«Цікаво, що серед шукачів роботи не було студентів випускних факультетів. То ж зерна теплової генерації ми сіяли серед безробітних вінничан. Захід виявився корисним. Ми знаємо географію роботодавців і їх вакансії, та можемо порівняти рівень заробітної плати, – зазначила начальник відділу планування та адміністрування персоналу ДТЕК Ладижинської ТЕС Ольга Нікуляк.

Незважаючи на велику кількість учасників заходу, далеко не всі компанії можуть похизуватися чіткою й злагодженою системою роботи, стабільністю та соціальними гарантіями, справжніми корпоративними цінностями, які транслює ДТЕК (прагнення вдосконалюватися, відповідальність, професіоналізм, відкритість та згуртованість). До того ж, в ДТЕК діє Програма з безперервного вдосконалення НОВАТОР, заснована на постійному прагненні до усунення всіх видів втрат і поліпшеннІ виробничих процесів із залученням творчого потенціалу співробітників. Кожен працівник може запропонувати ідею з покращення виробничого процесу і отримати за ефективну пропозицію грошову винагороду.

HR Ладижинської ТЕС переконані, що молоді фахівці-енергетики допоможуть станції визначити нові напрямки для вдосконалення роботи обладнання, і гідно продовжать справу своїх наставників – високопрофесійних фахівців енергетичної галузі.

ДТЭК Энерго – операционная компания, отвечающая за добычу угля, генерацию и дистрибуцию электроэнергии в структуре энергетического холдинга ДТЭК. И. о. генерального директора ДТЭК Энерго – Дмитрий Сахарук.
В портфель активов в угледобыче, тепловой энергетике и дистрибуции входят 17 шахт и 5 углеобогатительных фабрик, 9 ТЭС и 2 ТЭЦ общей установленной мощностью свыше 17 ГВт, 4 предприятия по дистрибуции электроэнергии, которые обслуживают 3,3 млн бытовых потребителей и 82,5 тыс. предприятий.
ДТЭК – крупнейший энергетический холдинг Украины с активами в добыче угля, генерации и дистрибуции электроэнергии, альтернативной энергетике и добыче природного газа. Численность сотрудников ДТЭК - 75 тысяч человек. Генеральный директор ДТЭК – Максим Тимченко.
Отпуск электроэнергии генерирующими предприятиями ДТЭК в 2016 году составил 40,1 млрд кВт∙ч, из которых 608 млн кВт∙ч обеспечила ВЭС, передача электроэнергии по сетям – 45,8 млрд кВт∙ч, добыча угля – 31,2 млн тонн, добыча природного газа – 1,6 млрд куб. м.
Входит в состав финансово-промышленной группы «Систем Кэпитал Менеджмент» (СКМ), акционером которой является Ринат Ахметов.
Во всех городах деятельности своих предприятий ДТЭК реализует проекты социального партнерства. Подробнее об этом – http://spp-dtek.com.ua.

Департамент по внешним коммуникациям