ДТЕК Ладижинська ТЕС пропонує молодим фахівцям будувати кар’єру в енергетиці

Стабільну заробітну плату, офіційне працевлаштування та повний соціальний пакет і набагато більше пропонували шукачам роботи фахівці відділу планування та адміністрування персоналу (HR) ДТЕК Ладижинської ТЕС. 23 квітня вони побували на ярмарку вакансій у Вінницькій торгово-промислової палаті. Захід проходив за участю роботодавців Вінниччини та обласного центру зайнятості. У ярмарку взяли участь понад 80 підприємств, установ та організацій м. Вінниці, Барського, Вінницького, Калинівського, Літинського, Липовецького, Тиврівського, Шаргородського районів та м. Ладижин.

ДТЕК Ладижинська ТЕС запрошувала на роботу представників робітничих спеціальностей, які завжди в ціні: слюсарів з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, машиніста-обхідника з котельного устаткування, геодезиста.

«Цікаво, що серед шукачів роботи не було студентів випускних факультетів. То ж зерна теплової генерації ми сіяли серед безробітних вінничан. Захід виявився корисним. Ми знаємо географію роботодавців і їх вакансії, та можемо порівняти рівень заробітної плати, – зазначила начальник відділу планування та адміністрування персоналу ДТЕК Ладижинської ТЕС Ольга Нікуляк.

Незважаючи на велику кількість учасників заходу, далеко не всі компанії можуть похизуватися чіткою й злагодженою системою роботи, стабільністю та соціальними гарантіями, справжніми корпоративними цінностями, які транслює ДТЕК (прагнення вдосконалюватися, відповідальність, професіоналізм, відкритість та згуртованість). До того ж, в ДТЕК діє Програма з безперервного вдосконалення НОВАТОР, заснована на постійному прагненні до усунення всіх видів втрат і поліпшеннІ виробничих процесів із залученням творчого потенціалу співробітників. Кожен працівник може запропонувати ідею з покращення виробничого процесу і отримати за ефективну пропозицію грошову винагороду.

HR Ладижинської ТЕС переконані, що молоді фахівці-енергетики допоможуть станції визначити нові напрямки для вдосконалення роботи обладнання, і гідно продовжать справу своїх наставників – високопрофесійних фахівців енергетичної галузі.

ДТЭК Энерго – операционный холдинг в структуре энергетического холдинга ДТЭК, обеспечивающий замкнутый цикл производства электроэнергии из угля. Установленная мощность в генерации электроэнергии превышает 17 ГВт. В угледобыче создан полный производственный цикл: добыча, обогащение угля и сервисное обслуживание шахтного оборудования. Генеральный директор ДТЭК Энерго – Дмитрий Сахарук.

ДТЭК Сети – операционный холдинг в структуре энергетического холдинга ДТЭК. Развивает бизнес по распределению электроэнергии и эксплуатации электросетей в Киеве, Днепропетровской и Донецкой областях. В операционный холдинг входят ДТЭК Киевские электросети, ДТЭК Днепровские электросети, ДТЭК Донецкие электросети, ДТЭК Высоковольтные сети, ДТЭК ПЭС-Энергоуголь. Предприятия обслуживают 3,6 млн клиентов. Генеральный директор ДТЭК Сети — Иван Гелюх.

ДТЭК – стратегический холдинг, развивающий бизнес в энергетической отрасли. На предприятиях компании работают 73 тыс. человек. Генеральный директор ДТЭК – Максим Тимченко.

Предприятия ДТЭК ведут добычу угля и природного газа, производят электроэнергию на станциях тепловой и возобновляемой энергетики, поставляют тепло- и электроэнергию конечным потребителям и оказывают энергосервисные услуги. Непосредственное управление производственными предприятиями в каждом из направлений бизнеса осуществляют операционные компании.

Производственные показатели ДТЭК за 2017 год: добыча угля – 27,7 млн тонн, добыча природного газа – 1 655 млн куб. метров, производство (отпуск) электроэнергии – 37,1 млрд кВт∙ч, из которых 637,8 млн кВт∙ч обеспечили станции возобновляемой энергетики; передача электроэнергии по сетям – 43,2 млрд кВт∙ч.

Входит в состав финансово-промышленной группы СКМ, акционером которой является Ринат Ахметов.

Дополнительная информация: www.dtek.com

Узнать, какие проекты социального партнерства реализуются в городах деятельности предприятий ДТЭК, и получить подробный отчет о статусе их выполнения вы можете на сайте http://spp-dtek.com.ua/.

Дирекция по коммуникациям