ДТЕК Ладижинська ТЕС пропонує молодим фахівцям будувати кар’єру в енергетиці

Стабільну заробітну плату, офіційне працевлаштування та повний соціальний пакет і набагато більше пропонували шукачам роботи фахівці відділу планування та адміністрування персоналу (HR) ДТЕК Ладижинської ТЕС. 23 квітня вони побували на ярмарку вакансій у Вінницькій торгово-промислової палаті. Захід проходив за участю роботодавців Вінниччини та обласного центру зайнятості. У ярмарку взяли участь понад 80 підприємств, установ та організацій м. Вінниці, Барського, Вінницького, Калинівського, Літинського, Липовецького, Тиврівського, Шаргородського районів та м. Ладижин.

ДТЕК Ладижинська ТЕС пропонує молодим фахівцям будувати кар’єру в енергетиці

ДТЕК Ладижинська ТЕС запрошувала на роботу представників робітничих спеціальностей, які завжди в ціні: слюсарів з ремонту устаткування котельних та пилопідготовчих цехів, машиніста-обхідника з котельного устаткування, геодезиста.

«Цікаво, що серед шукачів роботи не було студентів випускних факультетів. То ж зерна теплової генерації ми сіяли серед безробітних вінничан. Захід виявився корисним. Ми знаємо географію роботодавців і їх вакансії, та можемо порівняти рівень заробітної плати, – зазначила начальник відділу планування та адміністрування персоналу ДТЕК Ладижинської ТЕС Ольга Нікуляк.

Незважаючи на велику кількість учасників заходу, далеко не всі компанії можуть похизуватися чіткою й злагодженою системою роботи, стабільністю та соціальними гарантіями, справжніми корпоративними цінностями, які транслює ДТЕК (прагнення вдосконалюватися, відповідальність, професіоналізм, відкритість та згуртованість). До того ж, в ДТЕК діє Програма з безперервного вдосконалення НОВАТОР, заснована на постійному прагненні до усунення всіх видів втрат і поліпшеннІ виробничих процесів із залученням творчого потенціалу співробітників. Кожен працівник може запропонувати ідею з покращення виробничого процесу і отримати за ефективну пропозицію грошову винагороду.

HR Ладижинської ТЕС переконані, що молоді фахівці-енергетики допоможуть станції визначити нові напрямки для вдосконалення роботи обладнання, і гідно продовжать справу своїх наставників – високопрофесійних фахівців енергетичної галузі.

ДТЭК Энерго – операционный холдинг в структуре энергетического холдинга ДТЭК, обеспечивающий замкнутый цикл производства электроэнергии из угля. Установленная мощность в генерации электроэнергии превышает 17 ГВт. В угледобыче создан полный производственный цикл: добыча, обогащение угля и сервисное обслуживание шахтного оборудования. Генеральный директор ДТЭК Энерго – Дмитрий Сахарук.

ДТЭК Сети – операционный холдинг в структуре энергетического холдинга ДТЭК. Развивает бизнес по распределению электроэнергии и эксплуатации электросетей в Киеве, Днепропетровской и Донецкой областях. В операционный холдинг входят ДТЭК Киевские электросети, ДТЭК Днепровские электросети, ДТЭК Донецкие электросети, ДТЭК Высоковольтные сети, ДТЭК ПЭС-Энергоуголь. Предприятия обслуживают 3,6 млн клиентов. Генеральный директор ДТЭК Сети — Иван Гелюх.

ДТЭК – стратегический холдинг, развивающий бизнес в энергетической отрасли. На предприятиях компании работают 73 тыс. человек. Генеральный директор ДТЭК – Максим Тимченко.

Предприятия ДТЭК ведут добычу угля и природного газа, производят электроэнергию на станциях тепловой и возобновляемой энергетики, поставляют тепло- и электроэнергию конечным потребителям и оказывают энергосервисные услуги. Непосредственное управление производственными предприятиями в каждом из направлений бизнеса осуществляют операционные компании.

Производственные показатели ДТЭК за 2017 год: добыча угля – 27,7 млн тонн, добыча природного газа – 1 655 млн куб. метров, производство (отпуск) электроэнергии – 37,1 млрд кВт∙ч, из которых 637,8 млн кВт∙ч обеспечили станции возобновляемой энергетики; передача электроэнергии по сетям – 43,2 млрд кВт∙ч.

Входит в состав финансово-промышленной группы СКМ, акционером которой является Ринат Ахметов.

Дополнительная информация: www.dtek.com

Узнать, какие проекты социального партнерства реализуются в городах деятельности предприятий ДТЭК, и получить подробный отчет о статусе их выполнения вы можете на сайте http://spp-dtek.com.ua/.

Дирекция по коммуникациям