Як пройшов вечір «Енергія добротворчості» для мешканців селища від ДТЕК Добротвірська ТЕС

10 квітня 2018 року в селищі енергетиків відбувся творчий вечір за участю відомих діячів мистецтва - Наталі Сумської, Сергія Лазо та інших. Послухати поезію та пісні мали можливість усі жителі Добротвора – урочистий захід відбувся завдяки сприянню ДТЕК Добротвірської ТЕС.

«Добротвір відомий як промислове селище, де живуть та працюють енергетики. ДТЕК Добротвірська ТЕС забезпечує електроенергією більше 60% Львівської області. Ми прагнули зробити внесок не тільки в енергозабезпечення, а й в культурне дозвілля місцевих жителів, тож зробили такий весняний подарунок усім – і містянам, і працівникам станції», – зазначив Олег Таращук, директор ДТЕК Добротвірська ТЕС.

Захід в Народному домі ДТЕК Добротвірської ТЕС зібрав справжніх поціновувачів поезії та музики. У просторому залі вітали гостей – Наталю Сумську, народну артистку України, Сергія Лазо, автора сучасних хітів, Андрія Пермякова, лауреата літературного конкурсу «Коронація слова», Оксану Гуньку-Маїк, місцеву поетесу, та Романа Береста, юного поета Добротвора. Щоб послухати поезію у виконанні авторів та насолодитись гармонійним та мелодійним співом завітали близько 300 мешканців селища – від юних до поважних ветеранів. Незважаючи на різну вікову категорію глядачів, зал аплодував та разом з виконавцями співав пісень. Пісні Сергія Лазо, наприклад, співають Віктор Павлік,  Гайтана, гурт «Скай». Наталя Сумська – визнана легенда вітчизняної театральної сцени, і її виступ не залишив байдужим нікого. Після концерту добротворці спілкувались з гостями, фотографувались та отримали автографи з побажаннями від виконавців.

«Красиве селище  на Львівщині зустріло нас дуже щиро та тепло. Ми повертатимемось додому з найкращими враженнями», – розповіла Наталя Сумська. Андрій Пермяков додав, що усім акторам дуже сподобалась публіка, справжня та щира аудиторія. «Цей вечір був наповнений живим спілкуванням, якого ніколи не дасть телебачення, та обміном позитивною енергією. Завдяки таким дійствам люди стають добрішими», – резюмував поет.

«Сьогодні ми по-справжньому відчули святковий настрій. Дякуємо організаторам за неймовірний вечір та розкішний концерт. Таких позитивних вражень вистачить на рік», – поділилась враженнями Ганна Ольхович, працівниця відділення зв’язку електричного цеху ДТЕК Добротвірської ТЕС.

Довідка

ДТЕК Енерго - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК, який забезпечує замкнутий цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена потужність в генерації електроенергії перевищує 17 ГВт. У вуглевидобутку створений повний виробничий цикл: видобуток, збагачення вугілля і сервісне обслуговування шахтного устаткування. Генеральний директор ДТЕК Енерго - Дмитро Сахарук.

ДТЕК Мережі - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК. Розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Дніпропетровській і Донецькій областях. В операційний холдинг входять ДТЕК Київські електромережі, ДТЕК Дніпровські електромережі, ДТЕК Донецькі електромережі, ДТЕК Високовольтні мережі, ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля. Підприємства обслуговують 3,6 млн клієнтів. Генеральний директор ДТЕК Мережі - Іван Гелюх.

ДТЕК – стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК – Максим Тімченко.

Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля і природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло і електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямків бізнесу здійснюють операційні компанії.

Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля – 27,7 млн тонн, видобуток природного газу  – 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії – 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год. забезпечили станції відновлюваної енергетики; передача електроенергії мережами – 43,2 млрд кВт∙год.

Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.

Додаткова інформація:www.dtek.com

Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, і отримати детальний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/.

Дирекція з комунікацій
ДТЕК Енерго