В Бурштині відбувся творчий вечір доброї енергії

В рамках проекту «Бурштин – місто доброї енергії», що зініціювала ДТЕК Бурштинська ТЕС, містяни мали змогу відвідати концерт за участю відомих українських артистів, в тому числі Наталії Сумської та Сергія Лазо.

В Бурштині відбувся творчий вечір доброї енергії

Культурний захід відбувся 11 квітня в палаці культури «Прометей» безкоштовно і зібрав близько чотирьохсот глядачів. Свій талант дарували бурштинцям народна артистка України Наталія Сумська; заслужений діяч мистецтв, знаний поет-пісняр Сергій Лазо; прикарпатська поетеса, авторка чудової книги «Згарди» Власта Власенко і солістка обласної філармонії Оксана Романюк.

Розвиток культури – важлива складова розвитку суспільства, адже вона впливає на всі сфери життя. Саме тому важливим напрямом проекту «Бурштин – місто доброї енергії» є «Культурний Бурштин».

«Це один з перших, але далеко не останній такий концерт. Компанія ДТЕК буде продовжувати реалізовувати схожі заходи спільно з нашим палацом культури «Прометей» та Бурштинською міською радою. І в мене дійсно є велика надія, що люди від цього будуть отримувати добру енергію, добрі враження та прекрасні емоції», - прокоментував захід директор ДТЕК Бурштинська ТЕС Денис Шмигаль.

Наталя Сумська зізналась, що на Івано-Франківщині буває нерідко, але Бурштин відвідує вперше: «Нарешті пощастило бути тут. Я виступаю в новому жанрі – як співачка і як гумористка». Заслужений діяч мистецтв, поет та композитор, автор відомих пісень Сергій Лазо каже, що злився із залом в одне ціле. «Ми співали всі разом, я відчував енергію залу і дуже світлі, приємні відчуття, тому що відкрите серце у людей, і це відчувається на сцені. І звісно, нам було приємно виступати», - додає він.

«Разом з компанією ДТЕК і разом з Бурштинською ТЕС ми запрошуємо Вас на наступні заходи. Приходьте, насолоджуйтесь і беріть участь у культурному житті, тому що, якщо ми самі не будемо дбати про себе, то ніхто не подбає про те, чим буде наповнена Ваша душа і серце», - додає директор ПК «Прометей» Руслана Шевчук. Та закликає мешканців та гостей міста не нехтувати культурними заходами та приходити на концерти та творчі вечори, щоб цікаво та захопливо провести культурне дозвілля.

Наступний творчий вечір, що відбуватиметься за підтримки ДТЕК Бурштинськ ТЕС, –  свято до Дня Матері.

Довідка

ДТЕК Енерго - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК, який забезпечує замкнутий цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена потужність в генерації електроенергії перевищує 17 ГВт. У вуглевидобутку створений повний виробничий цикл: видобуток, збагачення вугілля і сервісне обслуговування шахтного устаткування. Генеральний директор ДТЕК Енерго - Дмитро Сахарук.

ДТЕК Мережі - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК. Розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Дніпропетровській і Донецькій областях. В операційний холдинг входять ДТЕК Київські електромережі, ДТЕК Дніпровські електромережі, ДТЕК Донецькі електромережі, ДТЕК Високовольтні мережі, ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля. Підприємства обслуговують 3,6 млн клієнтів. Генеральний директор ДТЕК Мережі - Іван Гелюх.

ДТЕК – стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК – Максим Тімченко.

Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля і природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло і електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямків бізнесу здійснюють операційні компанії.

Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля – 27,7 млн тонн, видобуток природного газу  – 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії – 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год. забезпечили станції відновлюваної енергетики; передача електроенергії мережами – 43,2 млрд кВт∙год.

Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.

Додаткова інформація:www.dtek.com

Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, і отримати детальний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/.

Дирекція з комунікацій
ДТЕК Енерго