ЦЗФ Курахівська: річний план достроково

16 грудня трудовий колектив ДТЕК ЦЗФ Курахівська на 15 днів раніше терміну впорався з річним планом, переробивши 2,088 млн тонн рядового вугілля. Цю планку збагачувачі планують підняти наступного року, перевищивши планове завдання на 115 тис. тонн.

У новий рік із новими перемогами увійде колектив збагачувачів ЦЗФ Курахівська. У 2017-му завдяки злагодженій роботі, професіоналізму та грамотному керівництву виробничими процесами, річний план був виконаний на півмісяця раніше терміну.

Юрій Долбієв, директор ЦЗФ Курахівська:

«Досягнення такого результату стало можливим завдяки злагодженій роботі колективу підприємства, зусиллям нашої команди професіоналів. Хочу привітати робітників із достроковим виконанням річного плану з перероблення рядового вугілля. Всі молодці! Бажаю всім Вам міцного здоров’я, розвитку та процвітання, стабільності, миру і добробуту».

Сергій Гаркавенко, головний інженер фабрики:

«Упевнений, що саме завдяки професіоналізму, грамотному керівництву та відданості справі колектив нашого підприємства зміг гідно проявити себе. Бажаю всім нам успіхів і подальшого розвитку збагачувальної фабрики».

ДТЕК ЦЗФ Курахівська переробляє енергетичні довгополум’яні та газові марки вугілля. Основні постачальники вугілля для перероблення — шахти бізнес-блоку Вугілля компанії ДТЕК. Збагачений концентрат ЦЗФ Курахівська постачає на Запорізьку, Ладижинську, Бурштинську, Добротвірську та Вуглегірську ТЕС.