Начальники ЦОК ДТЕК Дніпровські електромережі вивчають природу емоцій, щоби краще розуміти своїх клієнтів

Усі начальники центрів обслуговування клієнтів ДТЕК Дніпровські електромережі пройшли навчання за програмою «Емоційна компетентність». Працівники компанії вчилися краще розуміти людей навколо, вміти розпізнавати емоції та потреби інших, не допускати конфліктних ситуацій. Такі програми допомагають компанії покращувати клієнтський сервіс, швидше та якісніше реагувати на запити клієнтів.

Під час практичних занять начальники центрів обслуговування самостійно, у парах і командах розбирали різні ситуації, що виникають у роботі. У рольових іграх, спираючись на нові знання, працівники вирішували конфліктні ситуації й допомагали клієнтам, які звернулися зі скаргами.

Подібні тренінги потрібні, щоби фахівцям ЦОК і контакт-центру було простіше приймати запити, а клієнтам – комфортніше себе почувати в центрах обслуговування енергокомпанії.

«Емоції сильно впливають на комунікації між працівниками та клієнтами. На працівників ЦОК і контакт-центру лягає дуже велике психологічне навантаження. Більшість наших клієнтів приходять із безліччю питань і чекають оперативної консультації. Ми робимо все можливе, щоб якнайшвидше їх розв’язати. Іноді клієнти поводяться експресивно. У таких ситуаціях нам потрібно увійти в їхнє становище, щоби знизити рівень стресу та якісно виконати свою роботу. Саме цьому був присвячений наш тренінг, на якому нас вчили «чути» і «слухати» клієнтів», – сказала начальник Підгороднянського центру обслуговування клієнтів ДТЕК Дніпровські електромережі Тетяна Кукута.

Довідка

ДТЕК Енерго - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК, який забезпечує замкнутий цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена потужність в генерації електроенергії перевищує 17 ГВт. У вуглевидобутку створений повний виробничий цикл: видобуток, збагачення вугілля і сервісне обслуговування шахтного устаткування. Генеральний директор ДТЕК Енерго - Дмитро Сахарук.

ДТЕК Мережі - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК. Розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Дніпропетровській і Донецькій областях. В операційний холдинг входять ДТЕК Київські електромережі, ДТЕК Дніпровські електромережі, ДТЕК Донецькі електромережі, ДТЕК Високовольтні мережі, ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля. Підприємства обслуговують 3,6 млн клієнтів. Генеральний директор ДТЕК Мережі - Іван Гелюх.

ДТЕК – стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК – Максим Тімченко.

Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля і природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло і електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямків бізнесу здійснюють операційні компанії.

Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля – 27,7 млн тонн, видобуток природного газу  – 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії – 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год. забезпечили станції відновлюваної енергетики; передача електроенергії мережами – 43,2 млрд кВт∙год.

Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.

Додаткова інформація:www.dtek.com

Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, і отримати детальний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/.

Дирекція з комунікацій
ДТЕК Енерго