Набори Розумний WATT стали ще розумнішими

Економія електроенергії повинна бути зручною, простою і ефективною. Такого принципу дотримуються в ДТЕК ЕСКО, оновлюючи набори енергоефективних товарів і послуг Розумний WATT. Набори дозволяють економити до 50% сімейних витрат на електроенергію. У новій лінійці наборів з'явилися найактуальніші моделі двозонним лічильників електроенергії і LED-ламп, розеток з таймерами і навіть Wi-Fi-розетки.

«Майже 5000 українських сімей вже застосовують комплексний підхід для економії витрат на електроенергію за допомогою наборів Розумний WATT. Ми змінили наповнення і назви наборів, додавши в них найновіші моделі товарів. Ми також врахували побажання наших клієнтів використовувати інноваційні рішення будинку», – розповів директор ДТЕК ЕСКО Євген Бушма.

Як і раніше, в основі наборів – двозонні лічильники електроенергії, що дозволяють платити на 50% менше за електроенергію, спожиту з 23:00 до 07:00. Тепер до складу наборів входять найостанніші моделі однофазних і трифазних лічильників українського виробника. Разом з лічильниками надається послуга їх швидкого встановлення «під ключ» і прийняття в ДТЕК Дніпрообленерго без необхідності відвідувати центри обслуговування клієнтів.

У наборах також використовуються вдосконалені моделі LED-ламп, які до 9 разів економічніші ламп розжарювання, світять яскравіше і комфортніше для зору, служать кілька років і не вимагають спеціальної утилізації.

Нові моделі «розумних» розеток з таймерами мають більш привабливий дизайн, і дозволяють програмувати автоматичне включення і виключення електроприладів в заданий час протягом доби або цілого тижня.

Новинка в наборах – Wi-Fi-розетки, що дозволяють управляти енергоспоживанням домашніх приладів через смартфон. Перебуваючи на роботі або відпочинку, можна віддалено включити / вимкнути електроприлади будинку, задавати сценарії. А функція енергомоніторингу дозволяє бачити онлайн, скільки електрики використовує включений електроприлад і на яку суму.

Замовити нові набори можна на сайті ДТЕК ЕСКО dtek-esco.com, по телефону (044) 581 93 06 або в будь-якому центрі обслуговування клієнтів ДТЕК Дніпрообленерго.

Довідка

ДТЕК Енерго - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК, який забезпечує замкнутий цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена потужність в генерації електроенергії перевищує 17 ГВт. У вуглевидобутку створений повний виробничий цикл: видобуток, збагачення вугілля і сервісне обслуговування шахтного устаткування. Генеральний директор ДТЕК Енерго - Дмитро Сахарук.

ДТЕК Мережі - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК. Розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Дніпропетровській і Донецькій областях. В операційний холдинг входять ДТЕК Київські електромережі, ДТЕК Дніпровські електромережі, ДТЕК Донецькі електромережі, ДТЕК Високовольтні мережі, ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля. Підприємства обслуговують 3,6 млн клієнтів. Генеральний директор ДТЕК Мережі - Іван Гелюх.

ДТЕК – стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК – Максим Тімченко.

Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля і природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло і електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямків бізнесу здійснюють операційні компанії.

Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля – 27,7 млн тонн, видобуток природного газу  – 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії – 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год. забезпечили станції відновлюваної енергетики; передача електроенергії мережами – 43,2 млрд кВт∙год.

Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.

Додаткова інформація:www.dtek.com

Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, і отримати детальний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/.

Дирекція з комунікацій
ДТЕК Енерго