ДТЕК і ФК «Шахтар» виконають мрію сотень білозерських дітей

Компанія ДТЕК і футбольний клуб «Шахтар» у межах проекту «Нумо, грай!» будують новий сучасний футбольний майданчик для дітей міста Білозерське. Тут для юних футболістів будуть організовані безплатні тренування, забезпечена наявність футбольного інвентарю та надана можливість брати участь у всеукраїнських змаганнях.

ДТЕК і ФК «Шахтар» виконають мрію сотень білозерських дітей

Будівельні роботи вже в розпалі. На місці майбутнього майданчика біля спорткомплексу заповнений «подушкою» зі щебеню спеціально підготовлений котлован. Поверх нього буде шарами вкладатися штучне покриття.

Керівник департаменту зі сталого розвитку ДТЕК Енерго Вікторія Гриб із радістю підкреслює позитивні зміни в Білозерському:

— ДТЕК активно допомагає місцевій владі територій, де працюють наші підприємства, створювати комфортні умови життя для містян, розвивати міста та селища. Популяризація здорового способу життя — серед наших пріоритетів. Спорт — це здоров’я, і ми залучаємо дітей до занять футболом. Компанія виділила 1,5 млн гривень на будівництво цього ігрового майданчика. А місцева влада Великого Добропілля ще побудує поруч майданчик для занять баскетболом, волейболом і тенісом.

Начальник відділу фізкультури та спорту Добропільської міськради Віталій Кличов:

— Футбольний майданчик матиме найсучасніше покриття, штучну траву, яка відповідає всім світовим стандартам. Завдяки дуже тісній співпраці Добропільської міської ради та компанії ДТЕК, за підтримки футбольного клубу «Шахтар» нам вдається втілювати в життя такі грандіозні проекти. Роботи плануємо завершити до початку навчального року, щоб білозерська дітвора могла з користю проводити час. Щодня на нових сучасних спортмайданчиках зможуть тренуватися понад 150 осіб.

Нагадаємо, компанія ДТЕК і футбольний клуб «Шахтар» 19 травня підписали меморандум про розвиток і популяризацію аматорського футболу в Україні. Співпраця буде спрямована на створення умов для занять спортом дітей шкільного віку, людей з особливими потребами, а також забезпечення гендерної рівності в аматорському футболі. У 2018 році ДТЕК і ФК «Шахтар» побудують спортивні майданчики й організують безплатні тренування з футболу в 10 населених пунктах України.

Довідка

ДТЕК Енерго - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК, який забезпечує замкнутий цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена потужність в генерації електроенергії перевищує 17 ГВт. У вуглевидобутку створений повний виробничий цикл: видобуток, збагачення вугілля і сервісне обслуговування шахтного устаткування. Генеральний директор ДТЕК Енерго - Дмитро Сахарук.

ДТЕК Мережі - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК. Розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Дніпропетровській і Донецькій областях. В операційний холдинг входять ДТЕК Київські електромережі, ДТЕК Дніпровські електромережі, ДТЕК Донецькі електромережі, ДТЕК Високовольтні мережі, ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля. Підприємства обслуговують 3,6 млн клієнтів. Генеральний директор ДТЕК Мережі - Іван Гелюх.

ДТЕК – стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК – Максим Тімченко.

Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля і природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло і електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямків бізнесу здійснюють операційні компанії.

Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля – 27,7 млн тонн, видобуток природного газу  – 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії – 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год. забезпечили станції відновлюваної енергетики; передача електроенергії мережами – 43,2 млрд кВт∙год.

Входить до складу SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.

Додаткова інформація:www.dtek.com

Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, і отримати детальний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/.

Дирекція з комунікацій
ДТЕК Енерго