1500 крутих футболок для дітей проекту «Давай, грай!»

Яке ж свято без подарунків? Особливо, коли твоїм вихованцям від 7 до 12 років, і всі вони дуже чекають дива. Посланцями Святого Миколая для юних спортсменів, в тому числі бурштинських, стали енергетична компанія ДТЕК і ФК Шахтар. Всім дітям, які тренуються в їх спільному проекті «Давай, грай!», подарували брендовані футболки.

1500 крутих футболок для дітей проекту «Давай, грай!»

1 500 футболок вирушили в 15 міст України. Хлопці й дівчата від Львова до Білозерського вже отримали подарунки та навіть встигли влаштувати фотосесію в обновках. Судячи з посмішок, гарний настрій було доставлено точно за адресою.

У Бурштині ФК Шахтар та компанія ДТЕК відкрили майданчик для безкоштовних дитячих тренувань 14 вересня 2018 року.

Тим часом в Харкові в проекті «Давай, грай!» почали тренування 30 дівчаток віком 6-7 років. Під час першого заняття малятка виконували вправи на спритність, координацію і відпрацьовували ігрові елементи.

Готуються до майбутніх змагань і діти інших міст. У травні їх чекає великий всеукраїнський турнір, де вони будуть відстоювати честь своїх міст.

Довідка

ДТЕК Енерго - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК, який забезпечує замкнутий цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена потужність в генерації електроенергії перевищує 17 ГВт. У вуглевидобутку створений повний виробничий цикл: видобуток, збагачення вугілля і сервісне обслуговування шахтного устаткування. Генеральний директор ДТЕК Енерго - Дмитро Сахарук.

ДТЕК Мережі - операційний холдинг в структурі енергетичного холдингу ДТЕК. Розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Дніпропетровській і Донецькій областях. В операційний холдинг входять ДТЕК Київські електромережі, ДТЕК Дніпровські електромережі, ДТЕК Донецькі електромережі, ДТЕК Високовольтні мережі, ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля. Підприємства обслуговують 3,6 млн клієнтів. Генеральний директор ДТЕК Мережі - Іван Гелюх.

ДТЕК – стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК – Максим Тімченко.

Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля і природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло і електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямків бізнесу здійснюють операційні компанії.

Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля – 27,7 млн тонн, видобуток природного газу  – 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії – 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год. забезпечили станції відновлюваної енергетики; передача електроенергії мережами – 43,2 млрд кВт∙год.

Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.

Додаткова інформація:www.dtek.com

Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, і отримати детальний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/.

Дирекція з комунікацій
ДТЕК Енерго